Vizitka

Kdo smo

Brillo je prvo in edino podjetje v Sloveniji, ki se ukvarja s samo izdelavo in prodajo unikatnih copatkov za ritmično gimnastiko.

Z izdelavo copatkov smo se začeli ukvarjati v letu 2005 v sodelovanju z Italijanskim klubom za njihove člane, ter za Italijansko tržišče. Kasneje smo se odločili ponuditi naše izdelke tudi na domačem tržišču, ki vedno bolj spoznava lepoto plesa, lepe drže in predvsem zdravega načina življenja, ki pripomore k večjemu zadovoljstvu s sabo.

Copatke izdelujemo v Sloveniji. So kvalitetno izdelani, unikatni, udobni in prilagojeni željam kupcev. Primerni so za tekmovanja, treninge in za različne vrste plesa. Glede na želje vaših najdražjih, ali vaših osebnih želja, jih lahko popestrimo z različnimi vzorčki narejenih iz kristalčkov.

S copatki poskrbimo predvsem za varnost in udobje, saj le ti dajejo optimalno oprijemlivost na vsaki podlagi in se izjemno prilagodijo vaši nogi.

Vsaka stranka postane član naše, iz dneva v dan večje družine, ki se iskreno veseli vsakega vašega in hkrati tudi našega uspeha!

Brillo copatki
Lovska ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenija

Email: info[at]brillo-copatki.com
Tel.št.: +386(0)40-506-420
Matična številka: 6437028000
Davčna številka: 57195536