Nakup

Tjaša Šeme

Kolekcija copatk dolgoletne Slovenske reprezentantke ritmične gimnastike Tjaše Šeme. Copatki so na voljo v peščeni, beli, roza in črni barvi.

Cena: 15€

Basic

mehko usnje – velur ali mikrofibra – umetno usnje

Podloga: mehka bombažna tkanina (delno vpija potenje in preprečuje možnost obarvanja nog). Copatki so enobarvni. Možen nakup v beli, črni, roza ali peščeni barvi.

Cena: 10€

Glitter

mehko usnje – velur ali mikrofibra – umetno usnje

Na copatkih so kvalitetno pritrjeni kristalčki različnih motivov (npr.: oblika srčka, spirale, začetnice imen…) Podloga: mehka bombažna tkanina, ki delno vpija potenje in preprečuje možnost obarvanja nog. Copatki so na voljo v beli, roza, črni in peščeni barvi. Copatki so izdelani po naročilu in velikosti noge.

Cena: 15€

Nakup

UGODNO: Pri nakupu deset ali več parov copatk, vam priznamo 10% popusti.

Za večja naročila (nad 50 kom) je rok dobave do 30 dni.
Copatki so izdelani po naročilu in številki noge.
Slike so simbolične.
DDV ni obračunan v skladu z 1.odstavkom 94.člena ZDDV-1

PLAČILNI POGOJI:

Plačilo po povzetju – naročene copatke plačate z gotovino ob dostavi. Kupnina + stroški dostave so navedeni pri naročilu. Stroške poštnine plača naročnik.

Plačilo po predračunu – pri plačilu po predračunu naročene copatke plačate s plačilnim nalogom BN 02. Plačilo lahko najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki (Klik, Abanet, Bank@net, …), lahko pa tudi katerikoli banki ali pošti v Sloveniji. Vse potrebne podatke za plačilo s splošno položnico, kot tudi primer pravilno izpolnjenega plačilnega naloga BN 02 vam bomo ob potrditvi nakupa poslali na vaš email. Copatke vam dostavimo v treh delovnih dneh. V primeru, da je zaloga copatkov pošla vas o tem nemudoma obvestimo in sporočimo nov dobavni rok.